BOEKEN BESTELLEN

BOEKEN BESTELLEN

Boekenlijst?

BOEKEN BESTELLEN VIA IDDINK

Wanneer? Het is belangrijk dat je vóór woensdag 4 juli 2018 bestelt, zodat je zeker weet dat je je schoolboeken voor de start van het schooljaar in huis hebt. Bovendien maak je, als je op tijd bestelt, kans op een Ipad!

Hoe? Ga vandaag nog naar www.iddink.be/bestellen en log in met je persoonlijke account. Je kan je wachtwoord terug opvragen via het mailadres dat je vorig jaar opgaf.
Weet je echt niet meer hoe je hebt ingelogd, maak dan eventueel een nieuw account aan.

Schoolcode? Tijdens het bestellen vragen we naar je schoolcode. Voor jouw school is deze: RYMQ3DV7

Akkoord
Tijdens het bestellen zal ook om akkoord van je ouder(s)/verzorger(s) worden gevraagd. Zorg dus dat ze in de buurt zijn als je bestelt, dan is het zo geregeld.

Levering
Als je vóór woensdag 4 juli 2018 bestelt, levert Iddink je bestelling in de periode van zaterdag 28 juli t/m woensdag 29 augustus 2018. Zodra je bestelling onderweg is, ontvang je een e-mail over de status van je bestelling.

Op vakantie
Je pakket wordt thuisbezorgd. Ben je niet thuis? Geen probleem. Je ontvangt een kaartje in de brievenbus met aanwijzingen waar je je pakket kunt ophalen.

Meer weten?
Heb je een vraag, kijk dan op www.iddink.be/contact. Hier hebben we heel veel vragen en antwoorden staan en vind je ook de verschillende contactopties mocht je er niet uitkomen.

Wij wensen je alvast een fijne zomervakantie toe.


U kan geen opmerkingen over deze post ingeven.